Eddz kedvezménnyel a Suhanj! Fitness edzőtermében!

Mindig csodás érzéssel tölt el minket a jó hírekről beszámolni, különösen, ha az a vakokat és gyengénlátókat is érinti.

Megállapodást kötöttünk ugyanis a Suhanj! Fitness-szel, amely értelmében a vakok és gyengénlátók 300 Ft-os kedvezménnyel vehetik igénybe a Tátra utcai edzőtermet, ha alapítványunkra, a Fény Alapítványra hivatkoznak.

Mitől különleges a Suhanj! Fitness?

A SUHANJ! Fitness hazánk első integratív, látás- és mozgássérültek számára egyaránt akadálymentesített, épek számára is nyitott edzőterme. A Jászai Mari tértől 100 méterre, a Tátra utca 6. szám alatt található egyedülálló létesítményünk 500 négyzetméteren várja vendégeit.

Fény Alapítvány kedvezmény a Suhanj Fitness-nél

Akadálymentesség alatt nem egyszerűen a bejáratot értjük. Edzőtermünkben kerekesszékesek által használható wc-k és zuhanyzók is rendelkezésre állnak, vezetősávokkal segítjük a látássérültek közlekedését, továbbá hazánkban máshol meg nem található, speciális, kerekesszékesek által is használható erősítő gépeink is vannak.

Ezen fitness gépek – szakértő felügyelet mellett – mozgássérült gyermekek számára is kiváló fejlesztő eszközök, illetve látássérültek számára is biztosítják az akadálymentes edzés lehetőségét.

A társadalmi vállalkozásként működő teremben megváltozott munkaképességű dolgozókat is foglalkoztatunk.

Ép és fogyatékkal élő gyermekek számára egyaránt szervezünk készség-, mozgásfejlesztő foglalkozásokat. Edzéseink is integratívak, órarendünket is így alakítjuk ki, az órákat tartó edzők is speciális felkészítést kapnak, hogy megfelelő szolgáltatást tudjanak nyújtani a fogyatékkal élő emberek számára is. Vannak olyan edzéseink is, melyeket sérült sportolók tartanak – ép vendégeinknek is.

Gyere Pilates-re, tornára Kontár Mariannához!

Marianna kifejezetten vakoknak, látássérülteknek tart Pilates-t és tornát, de szívesen foglalkozik látó emberekkel is, ha kísérővel, baráttal érkeznél.

Minden lehetőség adott tehát, hogy igazán mozgalmasan teljen az ősz!

 

Címkék: , , , ,

Kategória: